Tabcaravanverhuur.nl


Ervaringen

Commentaren: 20
  • #20

    Fam. Jacobs (woensdag, 03 juli 2019 18:32)

    Prima adres om een T@b te huren. Zaken doen met John hebben we als zeer prettig ervaren. Hij denkt mee, leeft mee en heeft goede tips. Caravan is compleet, alles zit erbij wat erbij moet zitten voor een zorgeloze trip. De stevige/harde bankkussens, die als matras dienen, zijn niet voor iedereen even comfortabel. Maar dit is persoonlijk, en op te lossen door een extra topper/dun luchtbedje. We hebben t bed de hele vakantie intact gelaten, op 1 avond na. Om binnen te kunnen zitten aan t tafeltje, hebben we alles vanaf t voeteneind opgerold omhoog! ;-) Koken hebben we meestal buiten gedaan, op t bijgeleverde losse gascomfort. Kortom we hebben genoten en kijken terug op een leuke campeerervaring met een T@b.

  • #19

    Jos en Jeannette (zondag, 30 juni 2019 19:36)

    Voor ons de tweede keer dat we de T&b320 hebben gehuurd, nu 3 weken. In perfecte staat met een complete inrichting inclusief een makkelijk op te zetten luifel waar we veel gebruik van hebben gemaakt. Advies en service van John is prima. Ook veel vakantiegangers die een foto willen maken of wat meer van de T@b willen zien. Kortom, we hebben een super vakantie gehad mede dankzij dit mooie zwaluwnest!

  • #18

    Ted (woensdag, 12 juni 2019 21:26)

    Alweer voor de tweede keer de T@B gehuurd. Ook dit keer uitstekend bevallen. Goede service en prettig contact met de verhuurder. Wat een genot om niet met een groot bakbeest achter de auto op vakantie te gaan, maar toch met een caravan die van alle gemakken voorzien is. Goed en praktisch ingericht. Geschikt voor twee personen. Wel moet je het zitgedeelte ombouwen tot een slaapplek. Maar dit hoeft beslist géén probleem te zijn.

  • #17

    Dorian Stuart (dinsdag, 11 juni 2019 22:19)

    Alweer voor de 3de keer te grijze tab gehuurd en het blijft een erg leuke ervaring en vol lof voor de goede zorgen van John!

  • #16

    Karin Hogenboom (vrijdag, 07 juni 2019 11:18)

    Tab 320 gehuurd.Hele vriendelijke ontvangst en goede uitleg van John. Caravan is heel netjes. Wij hebben hem gehuurd om uit te proberen om misschien zelf een Tab aan te schaffen maar voor ons is een 320 echt veel te klein. Bedankt John voor je goede service.

  • #15

    Mariëll en Gardo (maandag, 03 september 2018 13:39)

    We zijn 2 weken op vakantie geweest met de tab van John en Anita. We hebben Luxemburg, Frankrijk en Duistland bezocht. Het was heel goed te doen met een kleine caravan. Groot genoeg voor 2 personen en het bed sliep heerlijk. Het was super!!!
    We hadden alles bij de hand wat we nodig hadden. John is er enthousiast en regelt alles wat je wil, niets is teveel!!!!!
    Zéker een aanrader voor een heerlijke vakantie!!!!!
    Dank je wel!!!!!!!!!!!!!!!

  • #14

    Wilfred (maandag, 13 augustus 2018 14:41)

    We hebben drie weken de gele T@b ons huisje mogen noemen. Alles was zeer goed verzorgd door John Wanten, de verhuurder.
    Complete en goede inboedel en ook de caravan was in een zeer nette staat klaargezet. Wij gaan dit zeker nog een keer doen.

  • #13

    Roel en Dorian (woensdag, 01 augustus 2018 16:00)

    We hebben met Pinksteren de caravan gehuurd en hier heel veel plezier van gehad. Hij is helemaal compleet, er zit een ruim bed in dat erg goed ligt en een grote luifel om onder te kunnen zitten. We hebben genoten van de caravan en John de verhuurder is een vriendelijke en behulpzame man. We zullen zeker weer de caravan bij hem gaan huren,

  • #12

    Brigitte en Alfred (dinsdag, 31 juli 2018 18:51)

    Wij hebben dit toffe caravanetje gehuurd tussen Hemelvaart en Pinksteren en het was onze eerste caravan ervaring. Zeker niet de laatste! Super genoten van deze T@B-caravan. Schoon, goed onderhouden en helemaal compleet, echt van alle gemakken voorzien. En... heel aardige verhuurders. John, de ijsjes en aardbeien uit Tienray waren verrukkelijk! Bedankt voor de tip!

  • #11

    Ilse en Pascal (dinsdag, 31 juli 2018 13:00)

    Deze zomer voor de derde keer een Tab caravan gehuurd bij Tabcaravanverhuur.nl. Dit keer voor 3 weken naar Spanje. Ook deze keer was alles prima geregeld. De caravan is zeer compleet en je kunt eigenlijk zo wegrijden richting vakantie adres. Als je iets extra nodig hebt, zoals extra gasfles, is dat ook nooit een probleem en wordt fijn geregeld. Kortom een hele fijne ervaring en voor ons zeker niet de laatste keer, zeker door de persoonlijke aandacht van de verhuurders John en Anita.

  • #10

    John Marijnissen (dinsdag, 31 juli 2018 12:34)

    Afgelopen juni 3 weken op pad geweest met de gele T@b van John en Anita.
    Vanaf het begin erg leuk contact met deze 2 enthousiaste mensen die alles tot in de puntjes verzorgen.
    Zelfs de kleine schade die ik heb veroorzaakt is in goed samenspel opgelost.
    Tip: zorg voor een goede verzekering die de schade aan een gehuurde caravan vergoed.

  • #9

    Dhaese Stephan (dinsdag, 14 november 2017)

    Dit weekend de t@b van John gehuurd. Wat een service!!!
    Alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Vanaf het eerste contact tot het terugbrengen van de t@b.
    Zeker een aanrader voor wie eens wil camperen met een caravan.
    Dankjewel John en tot weerziens.

  • #8

    Pascal Wasterval (zaterdag, 11 november 2017 17:05)

    Wat een fijn adres om je t@b caravan te huren. Alles is echt tot in de puntjes geregeld en de caravan is meer dan compleet. We zijn zelf een weekend gaan kamperen om te proberen of dit iets voor ons zou zijn. Dit weekend is zo goed bevallen, zodat we voor komende zomer een caravan hebben gehuurd bij dit adres voor 3 weken.

  • #7

    Vissers (maandag, 09 oktober 2017 16:59)

    Onze dochter ging in de zomervakantie op een camping in Frankrijk werken. Dat leek ons een mooie gelegenheid om daar op vakantie te gaan en haar op de terugweg mee naar huis te nemen. We wilden op een camping verblijven bij haar in de buurt. We hadden zelf geen vouwwagen meer en 2 jaar terug hadden we een caravan bij een bedrijf gehuurd. Deze vonden we toen toch aan de te grote kant. Dus wilden we zo wie zo met een kleinere caravan op vakantie. Toen mijn man internet aan het zoeken was kwamen we op de site van John uit. We milden in eerste instantie voor informatie. We kregen meteen een reactie erop. Doordat we het tabje in het echt wilden zien nodigde John ons uit om gewoon eens te komen kijken. Dus zo gezegd er naar toe. We werden super vriendelijk ontvangen door John en Anita, ze namen de tijd voor ons. Legden alles uit. Het tabje zag er super leuk uit. We hoefden niks mee te nemen alles zat erbij borden,pannen, waterkoker, stoelen etc en we hadden een groot bed om te slapen. Er zat zelfs een fietsendrager op zodat we onze fietsen mee konden nemen.Kregen een lekker kopje koffie aangeboden. Ze waren super enthouisiast en dat werden wij ook. We zagen het echt zitten. De dagen dat we naar Frankrijk wilden gaan was geen probleem. John ging er soepel mee om. Op de meeste plaatsen moet je een caravan huren van bv zaterdag tot zaterdag. We konden hem gewoon van donderdags tot maandags huren. No problem. John stuurde ons de afspraken en huurovereenkomst , wij maakten de aanbetaling en de borg over. We maakten een afspraak wanneer we het tabje zouden ophalen. De reis kon beginnen. Het rijden ging lekker soepel en onderweg lasten we een slaappauze in, ons bed hadden we al opgemaakt voordat we vertrokken. Het was super weer en hadden we zelfs de voortent die we bij ons hadden niet nodig gehad. De ruimte was voldoende voor ons twee. Op de camping vonden verschillende mensen "ons bultje", super leuk en wilden even kijken hoe hij er van binnen uitzag. We hebben echt genoten van "ons bultje". Toen we thuis waren hebben we "Ons bultje" weggebracht. De afhandeling was fijn. We kregen heel snel onze borg terug. Ze vroegen of wij nog tips hadden waar ze eventueel wat mee konden doen en die hadden we wel een paar die ze mee zouden nemen. Super.Wat we volgende zomer gaan doen is voor ons nog een ? Maar mochten we wat willen huren en is "ons bultje" weer beschikbaar zullen we dat beslist weer doen. Heel hartelijk bedankt dat we bij jullie, jullie tabje, "ons bultje" hebben mogen gebruiken. We wensen iedereen die er gebruik van gaat maken super veel plezier. Gr en John en Anita heel veel suc6. :)

  • #6

    Fred en Nettie (zondag, 08 oktober 2017 16:15)

    We hebben de T@B voor de eerste keer gebruikt en gehuurd , dit is ons zeer goed bevallen en dit is zeker mede dankzij de hele prettige samenwerking met John en Anita. We hebben hem 2 weken gebruikt en konden al onze wensen kenbaar maken aan John en Anita en tot onze verbazing konden zij ook alles waarmaken. Zij maken beloftes en afspraken en komen deze dan volledig na. super geregeld dus. dank je wel !! De caravan was zeer compleet , aankoppelen pin pas mee , beetje slaapgoed en kleding en rijden maar.
    Caravan ligt goed achter de auto , het rijdt hetzelfde als met de vouwwagen welke we jaren gebruikt hebben. We hadden er een voortent bij maar doordat we erg mooi onder de bomen stonden en dat het verder droog en warm was hebben we de voortent niet opgezet, scheelt weer in opruimen en poetsen. Het bed is super alleen te dunne en verschillende diktes matras, topper is te dun welke zij erbij hebben, een dikkere is naar mijn mening wel noodzakelijk. grote van bed is wel super.
    Wij sliepen met Hoofd naar keuken, is lastiger instappen.
    De buitenstoelen vonden we ook niet zo super zitten, maar ging ( is ook wat je gewendt bent ) tevens misten we de voetenbankjes, we hebben 2 visstoeltjes meegenomen. Als laatste wil ik iedereen die een t@b wil huren om dit bij John en Anita te doen zij maken er van begin af aan een super vakantie van, en zij zullen er alles doen om aan al je wensen te voldoen. Als wij nog een keer gaan dan zullen we zeker het bij John en Anita doen.
    Tevens moet je niet opkijken asl je op de weg en camping veel leuke reacties krijgt. vonden wij in ieder geval leuk. Nogmaals super vakantie gehad en ik raad iedereen dit aan, bedankt John en Anita en wie weet tot de volgende keer.

  • #5

    Sandra en Wim (woensdag, 27 september 2017 20:54)

    Voor het eerst een caravan gehuurd. Na deskundige uitleg van John op pad gegaan naar Zuid-Frankrijk. De caravan is zeer compleet ingericht en we hebben niet misgepakt. Ook de voortent behorend bij de T@b opgezet. Dit was eenvoudig dankzij de instructiemap van de T@b. Leuke reacties onderweg en op de camping. Zeker in combinatie met onze auto, een VW Beetle. Zeker voor beginnende caravan gebruikers is T@bcaravanverhuur een aanrader!

  • #4

    Sjors v Dijk (maandag, 04 september 2017 22:04)

    Recent kort weggeweest met een t@bje, uitstekend idee! Kort commentaar: nette caravan (is ie nieuw was de vraag op de camping), goed overleg met de verhuurder en een duidelijke uitleg. Heeft bekijks en leuke reacties.

  • #3

    Hendrik Jan en Judith (maandag, 21 augustus 2017 14:02)

    Wij zijn vier weken met een T@B van Tabcaravanverhuur.nl naar Frankrijk geweest. Het was een fantastische vakantie en dat was mede door de super caravan en de service van John!
    De caravan is klein, licht en wendbaar maar alles zit er op en aan. In goed overleg met John is nagenoeg alles mogelijk, echt top service.
    Wat ons betreft is het huren van een T@B bij Tabcaravanverhuur een echte aanrader.

  • #2

    Han en José (woensdag, 16 augustus 2017 14:59)

    Wij zijn afgelopen 3 weken op vakantie geweest met de groene T@B van Tabcaravanverhuur.nl en dat is ons zeer goed bevallen. Een heerlijke compacte caravan die toch van alle gemakken is voorzien en je de beschikking geeft over een groot bed. Wij reden met een oude auto maar vanwege het lage gewicht van de caravan gaf dat geen enkel probleem.

    Als je onderweg bent met de T@B wordt en veel naar je gekeken en diverse mensen spreken je aan met zo een snoezig klein caravannetje, sommige willen zelfs even binnen kijken of alles er wel in past :-)

    Over John, de verhuurder zijn wij zeer goed te spreken, hij heeft zijn spullen keurig voor elkaar, de caravan is tip top en de uitrusting zeer compleet, je kunt eigenlijk zo vertrekken en hoeft niets aan te vullen en ook de documenten zijn prima in orde.

    We werden zeer gastvrij onthaald, kregen een duidelijke uitleg over alles en konden flexibel de caravan halen en brengen. Volop tevreden dus en wij hebben redelijk wat ervaring met het huren van een caravan maar bij veel (vaak grotere) verhuurders zijn de zaken veel minder goed en soepel geregeld.

    Als we weer eens een klein caravan willen huren dan gaan we zeker weer naar John van Tabcaravanverhuur!

  • #1

    Ans en Paul (maandag, 05 juni 2017 18:26)

    Jaarlijks vieren wij met alle vrienden en hun kinderen het Pinksterweekend in Geijsteren (Knuttepop). Dit jaar wilde we graag een caravan in plaats van de tent. Na enig zoekwerk kwamen we terecht bij John en Anita; een super leuk, enthousiast stel uit Meterik welke met veel passie en liefde T@b caravans verhuurt (2 stuks). De ontvangst was meer dan perfect, de caravan was in top conditie en geheel compleet (alles in absolute nieuwstaat). We kregen hele goed tekst en uitleg zodat we optimaal konden genieten van de T@b caravan. John en Anita, heel erg bedankt voor de sublieme service en alle leuke, interessante verhalen. We wensen jullie ontzettend veel succes en hopelijk worden er nog veel mensen besmet met het T@b virus.
    Groetjes, Ans en Paul